Verada

VERADA, MÉÉR DAN SCHRIJNWERK ALLEEN...

Bij Verada kan u terecht voor al uw schrijnwerk, gaande van ramen en deuren, zonweringen, binnendeuren, op maat kasten tot zelfs volledige woonuitbreidingen. Onze dochteronderneming Gardea staan in voor uw houten tuinpoort! Wij hebben de vakkennis om al uw ideeën uit te voeren. 

Onze passie voor de “stiel” en een uitgebreid machinepark in ons atelier garandeert een werkwijze waarbij ambachtelijke en moderne technieken hand in hand gaan. 
De zaakvoerder, Frank David, is uw centraal aanspreekpunt. Hij volgt alle werken van opmeting tot plaatsing op en zorgt ervoor dat timing en budget niet in het gedrang komen.

Eigen atelier en plaatsingsdienst

Ons schrijnwerk wordt door een team van opgeleide vakmensen vervaardigd in ons eigen atelier dat uitgerust is met een modern machinepark. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt ervoor dat het maatwerk perfect geïntegreerd wordt in uw interieur. Zij werken uiterst nauwkeurig en hebben oog voor detail. Doordat alles in eigen beheer gebeurt, kunnen wij flexibel te werk gaan en een kwalitatief eindresultaat garanderen.