Pergola's, erkers, terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen en pergola's bestaan er in alle vormen, maten en kleuren en zijn een ideale oplossing als u meer van uw tuin wilt genieten. Verada biedt onder meer de bioklimatische pergola 'Alba' aan, voorzien van aluminium lamellen die maximaal 150° kunnen draaien met behulp van een afstandsbediening.  Ideaal om de gewenste hoeveelheid licht en lucht te regelen. Ook wanneer het regent is het goed vertoeven onder de bioklimatische pergola, want als de lamellen volledig gesloten zijn, is de overkapping geheel waterdicht.

Kenmerken:
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Duurzaamheid

Opvallend in dit assortiment is de elegante mix van gebruiksgemak en stijl, een troef die het resultaat is van het onmiskenbare gevoel voor design en geavanceerde technische oplossingen van Corradi.

Naast de 'Corradi' terrasoverkapping biedt Verada ook de pergotenda 'Maestro' aan. Die valt op door zijn uiterst slanke uitstraling, hierdoor past hij op werkelijk ieder terras! Naast deze 2 topproducten van Corradi, hebben we ook de BX270 in ons gamma zonweringen, een zeer compact en stijlvol knikarmscherm.

Ook voor erkers kunt u bij ons terecht. Deze bieden ook een manier om meer van de tuin te kunnen genieten, maar dan wel van binnenin de woning. Zo heeft u alle comfort van uw interieur zoals de mogelijkheid tot verwarming en brengt u ook extra licht binnen!

Ook erkers maken we op maat volgens de beschikbare ruimte en uw wensen.