Elegant van Deceuninck: het ultieme raamconcept!

 
Ramen en deuren in kunststof staan bekend om hun duurzaamheid en uitstekende isolatiewaarden. Voor een strak uitzicht scoort aluminium echter beter. Daar komt verandering in met de Elegant-serie die Deceuninck. Nooit eerder waren PVC-profielen zo modern en minimalistisch.
 
Dit profiel is een strak profiel in PVC (alu look evenwaardig) wat tot nu toe niet mogelijk was. Het profiel heeft een hoekige afwerking en is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Alle modellen zijn te bezichtigen in onze vernieuwde showroom.

Een streling voor het oog

Deze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. Dankzij het Smart Colours kleurenpakket kan je de profielen in pvc en aluminium perfect combineren.
  • Voor elke stijl een oplossing: modern, tijdloos, klassiek, urban, …
  • Breed kleurengamma met 50 kleuren: alle moderne tinten, warme houtstructuren,…
  • Glanzende en matte afwerking
  • Verborgen afwatering met minimale visuele impact.

Uitstekende lucht-, water- en windbestendigheid

Pvc-profielen hebben de beste thermische isolatiewaarden en beantwoorden aan alle eisen op het vlak van energie-efficiëntie. Ze zijn ook lucht-, water- en winddicht. In alle weersomstandigheden bieden ze het gewenste comfort.
 
De Elegant ramen en deuren zijn een streling voor het oor. Diverse glasdiktes zorgen voor een optimaal geluidscomfort in alle omstandigheden.

Een veilig gevoel

De versterkingen in de ramen en deuren zorgen voor extra stevigheid en voor extra veiligheid tegen inbrekers. Ze voldoen bovendien aan alle wettelijke brandvoorschriften.

Makkelijk te onderhouden

Kunststofprofielen hoef je nooit te vernissen, te schilderen of te behandelen met speciale onderhoudsproducten. Water en een niet-agressief reinigingsproduct volstaan.
 
Met de Elegant ramen en deuren kan je levenslang zorgeloos genieten. De kunststofprofielen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan bijgevolg zeer lang mee. Ze zijn erg sterk, trekken niet krom en rotten niet. Vocht en zonlicht tasten de profielen niet aan.

Een ecologische keuze

Al de kunststofproducten zijn 100% recycleerbaar. Deceuninck is de grootste recycleerder van harde pvc in de Benelux. Het gerecycleerd materiaal wordt opnieuw verwerkt bij de productie van nieuwe kunststofprofielen.

ThermoFibra: de ultieme combinatie van technologie en design

ThermoFibra is een unieke technologie die in 2012 werd gelanceerd door Deceuninck. Tot dan waren PVC-profielen altijd versterkt met staal, maar bij ThermoFibra worden glasvezels verwerkt in het profiel. Dat biedt twee grote voordelen:
  • Betere isolatiewaarde: door het verdwijnen van de staalversterking verdwijnt ook de koudebrug. In combinatie met de thermische Forthex-versterking in het kader levert dat uitstekende isolatiewaarden op.
  • Slankere profielen: de glasvezels maken profielen sterker dan ooit tevoren, waardoor met minder brede profielen dezelfde prestaties gehaald kunnen worden.